PRESENTACIÓ

L’Escola Pia de Catalunya és una entitat conformada per persones que compartim valors, actituds i projectes i que treballem juntes per a la transformació de la societat a través de l'educació. Totes les nostres institucions (escoles, fundacions, entitats de lleure, parròquies, grups i comunitats) veiem en l'educació i en l'acció social una oportunitat per millorar el món.

Aquesta missió que compartim només la podem fer amb la vostra complicitat i compromís. És per això que, amb ganes d'adaptar-nos a aquest món que canvia constantment, hem començat un procés participatiu perquè pugueu fer-nos saber la vostra opinió.

A aquest procés l'hem anomenat Calidoscopi. Engeguem, doncs, el projecte Calidoscopi,  com un espai de reflexió i participació de totes les persones que estimem l’Escola Pia. Portem molts anys fent molta i bona feina. Volem redescobrir-nos, posar en valor tot allò que tenim en comú, compartir el que hem construït, somiar i seguir fent camí plegats.  Volem que el nostre projecte sigui més fort i cohesionat.

T’hi sumes?

A l’enquesta que ve a continuació et formularem diverses qüestions. Et demanem que hi dediquis uns minuts per a construir plegats l’Escola Pia.

La informació és totalment anònima i us agrairem la màxima sinceritat en la contesta.

Moltes gràcies


Si us plau, si tens algun problema posa’t en contacte amb nosaltres a través de calidoscopi@escolapia.cat. Moltes gràcies

Question Title

* 1. Indica de quin grup formes part

T