Instruccions:

A continuació, hi ha un conjunt de 37 preguntes relacionades amb els principals resultats i alguns dels impactes que han tingut totes les activitats previstes en el Pla estratègic de la MIDIT, Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip, durant el període 2010-2018.

Et demanem que llegeixis atentament els enunciats i responguis cada pregunta amb les opcions que t’oferim en cada cas. El temps previst per respondre a totes les preguntes és entre 20-30 minuts, com a màxim.

Tingues en compte que no hi ha respostes correctes o incorrectes, són enunciats en els quals et demanem el màxim de sinceritat. Igualment, et demanem que no deixis cap pregunta sense resposta ja que es pot invalidar el qüestionari.

La teva col·laboració és realment valuosa per obtenir una imatge fidel de la situació actual del teixit econòmic i social del territori de la MIDIT i de les previsions futures de la seva evolució. L’objectiu final d’aquest estudi és revisar aquells aspectes que cal millorar i els que cal mantenir poder redefinir les bases del futur pla estratègic de la MIDIT.

Si ACCEPTES el compromís de respondre amb sinceritat les preguntes d'aquest qüestionari pot començar.

MOLTES GRÀCIES per la teva col·laboració!

Question Title

* 1. Nom de l'empresa (opcional)

T