Screen Reader Mode Icon
Benvolguts/es,
 
des de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, estem duent a terme el projecte Treball, Talent i Tecnologia, que pretén contribuir a la disminució de la bretxa digital, millorant d’una banda les competències digitals de les persones (i, per tant, millorar la seva ocupabilitat) i per altra banda donar eines i recursos a les empreses per a poder iniciar o bé potenciar la seva transformació digital.
 
Per aquest motiu us demanem la vostra col·laboració, responent aquesta enquesta (són preguntes fàcils de respondre, amb 5 min. en tindreu prou). Amb les respostes que ens doneu, serem més capaços d’identificar les vostres necessitats i d’establir accions que us ajudin en aquest procés de transició digital. Moltes gràcies per la vostra participació.
 
D’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en un fitxer automatitzat per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit presentat en el Registre de l’ens local.
Autoritzo a l’ens local, en l’àmbit de les seves competències, a fer ús de les dades personals facilitades, com també per fer tramesa d’informació general o específica que pugui ser del meu interès.
0 de 20 respostes
 

T