El Canal d'emergència cultural es transforma a partir d'ara en un mitjà per identificar problemàtiques i fer seguiment de l'afectació de la crisi produïda per la COVID-19 en el teixit cultural i artístic català, així com de les mesures de suport dirigides als sectors. En aquest sentit, us convidem a compartir les vostres opinions, consideracions i reivindicacions responent al següent qüestionari:
 

Question Title

* 1. NOM I COGNOMS

Question Title

* 2. NOM DE L'ENTITAT (EMPRESA O ENTITAT PRIVADA) O DE L'ENS PÚBLIC 
(En cas de ser autònom, heu d'introduir de nou el vostre nom)

Question Title

* 3. ÀMBIT / SECTOR ARTÍSTIC 

Question Title

* 4. CORREU ELECTRÒNIC DE CONTACTE 

Question Title

* 5. REPETIU EL CORREU ELECTRÒNIC DE CONTACTE 

Indiqueu quines mancances CONJUNTURALS heu detectat de les mesures COVID-19.

Question Title

* 6. Heu trobat dificultats tècniques?

Question Title

* 7. Pel que fa al vostre perfil professional, quines mancances específiques heu detectat en la proposta d’ajuts, subvencions o prestacions?

Question Title

* 8. I per al sector en general?

Indiqueu quines mancances ESTRUCTURALS heu detectat de les mesures COVID-19.

Question Title

* 9. Compartiu les vostres consideracions, reivindicacions i aportacions sobre la situació actual i també les necessitats i expectatives de futur.

Question Title

* 10. Quins són els aspectes que considereu que el CoNCA pot incidir de forma més específica?

LES OPINIONS EXPRESSADES EN AQUEST QÜESTIONARI SERAN TRACTADES DE MANERA ANÒNIMA.
Informació bàsica de protecció de dades personals:
 
Responsable del tractament: Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA). Carrer de la Portaferrissa, 1 (Palau Moja) 3ª planta, 08002 Barcelona. Mes informació a la pàgina web del CoNCA www.conca.cat
Finalitat: Trametre informació relativa a aquesta entitat o convocatòries d’actes relatius al CoNCA, tramesa d’invitacions, organització dels Premis Nacionals de Cultura i d’altres activitats pròpies i reunions.
Legitimació: Consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment.
Destinataris: Les dades es podran comunicar a departaments, entitats del sector públic de la Generalitat de Catalunya i d'altres administracions públiques.
Drets de les persones interessades: Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició, limitació i, si escau, portabilitat o cancel·lació de les vostres dades personals, remetent un escrit indicant clarament quin o quins drets exerciu a dpd.conca@gencat.cat

Question Title

* 11. CONDICIONS LEGALS

T