PART 1 : PRESENTACIÓ I PROTECCIÓ DE DADES

La Comissió de Recerca del COILL obrim una enquesta per avaluar l'estat emocional de les col·legiades i col·legiats.

Sota el nom "Infermeres: com ens sentim?", el Col·legi vol recollir les sensacions i opinions de les infermeres i infermers per elaborar un perfil de la salut emocional del col·lectiu. Una radiografia que té per objectiu adequar, ampliar o incorporar nous recursos, si s'escau, al catàleg de serveis de suport emocional i psicològic que el COILL ja té a disposició de les col·legiades de forma gratuïta.

Les dades recabades es processaran des de l'anonimat de les participants en l'enquesta i el seu tractament servirà també per detectar els condicionants professionals, laborals o socials que ens fan emmalaltir o ens creen desassossec emocional.

Des de la Comissió de Recerca us agrairem que participeu massivament en l'enquesta, amb l'ànim que aquest perfil sigui el més real i útil possible, per protegir les companyes i companys que es troben en aquesta situació. Al COILL, cuidem les unes de les altres!

Moltes gràcies,


Informació bàsica sobre protecció de dades en aplicació del RGPD:

Responsable del tractament: Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Lleida

Finalitat del tractament: Estudi de la Comissió de Recerca per conèixer el benestar emocional de les infermeres i infermers del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Lleida

Legitimació: Consentiment. Aquest consentiment es podrà retirar en qualsevol moment de la manera prevista en la clàusula 5 d’aquesta Política de Protecció de Dades.

Destinataris: No es preveuen cessions. Les seves dades personals facilitades a través d'aquest formulari no seran cedides en cap cas a terceres persones ni entitats, donat el cas, sol·licitarem prèviament el seu consentiment.

Conservació de dades: El temps necessari per a recollir, gestionar i analitzar les dades obtingudes amb un màxim de 12 mesos.

Drets: Accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició

Contacte DPD: delegatpd@coill.org

Question Title

* 1. He llegit i accepto la política de protecció de dades

T