DIF-IMP-011

Si vols participar a la propera Fira presenta'ns la teva proposta!
Quin projecte de recerca vols presentar?
Cada grup de recerca presenta un dels seus projectes a través de 3 pòsters i convida a realitzar petits experiments amb la instrumentació científica i part del laboratori que desplaça fins a la Fira.

La selecció dels grups es fa a través d'una votació popular i un comité de selecció.

La participació a la Fira té prevista una compensació econòmica per estand, i el Parc es fa càrrec del transport i l'assegurança del material a desplaçar, de la impressió de les lones per als estands i del mobiliari i necessitats tècniques.

Question Title

* 1. Nom del grup de recerca

Question Title

* 2. Nom i cognom del responsable del grup de recerca

Question Title

* 3. E-mail del responsable del grup de recerca

Question Title

* 4. Nom i cognom de la persona de contacte

Question Title

* 5. E-mail de la persona de contacte

Question Title

* 6. Telèfon mòbil de la persona de contacte

Question Title

* 7. Nom complert i sigles de l'Institució on pertany el grup de recerca

Question Title

* 8. Adreça 

Question Title

* 9. Població

Question Title

* 10. Codi postal (CP)

Question Title

* 11. Telèfon

Question Title

* 12. INFORMACIÓ PER PARTICIPAR A LA FIRA
Breu descripció del projecte de recerca que es vol presentar

Question Title

* 13. Definició de l'activitat didàctica/experimentació que es plantejarà als visitants (per a realitzar en 10 minuts màxim)

Question Title

* 14. Breu descripció del grup de recerca i la seva activitat

Question Title

* 15. Protecció de dades

La resta de dades que consten en aquest formulari seàn tractades com seran tractades de conformitat ambo el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE)2016/679 de 27 d´abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilitat la següents informació del tractament: la fi del tractament és la gestió de la inscripció i desenvolupament de les activitats. La base de legitimació és el consentiment inequívoc del l´interessat. Les dades es conservaran fins que hi hagi un interés mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades. Les seves dades podran ser comunicades a quantes entitats i organitzacions siguin necessàries per a la correcta tramitació de la inscripció. A excepció d´això, i llevat obligació legal, no es comunicaran les dades a tercers. Si desitgeu podeu exercitar el dret de retirar el vostre consentiment, el dret d´accès, rectificació i supressió, portabilitat de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Per exercir qualsevol d´aquests drets pot dirigir-se per escrit o mail, al C/ Baldiri i Reixac, 4-8, 08028 Barcelona. Email: info@pcb.ub.cat.

T