Screen Reader Mode Icon

ANÀLISI DELS JOVES ADVOCATS/DES EMPRESARIS/ES (fins a 40 anys)

Question Title

* 1. Enquesta del Grup de l’Advocacia Jove ICAB (GAJ)

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable: Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB)

CIF: Q-0863003-J

Dades de contacte amb el Delegat de Protecció de Dades: dpd@icab.cat

Finalitat: Obtenir dades per poder elaborar un estudi sobre l’Impacte econòmic causat pel COVID-19, respecte a l’Advocacia Jove. Podeu consultar amb detall totes les finalitats de tractament en l'apartat següent d'informació addicional de la política de protecció de dades.

Legitimacions: :Consentiment inequívoc, en el moment d’acceptar i enviar l’enquesta. Acord marc de col·laboració entre GAJ i PIMEC Joves, signat el 13/06/2019 i ratificat per Junta de Govern de l’ICAB el 18/06/2019, per tractar qüestions d’interès comú relacionades amb els joves de l’advocacia, els joves emprenedors i els joves empresaris de Catalunya. Estatuts de l’ICAB i interès legítim i compliment d’interessos públics.


Destinataris: L’ICAB només comunicarà les vostres dades amb el vostre consentiment inequívoc previ o en compliment d'obligacions estatutàries, contractuals i obligacions legals. A nivell estadístic i sense individualitzar les dades, es comunicarà el resultat de l’enquesta a la sectorial PIMEC joves, en virtut de l’acord marc de col·laboració esmentat.


Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional de la política de protecció de dades.

Informació addicional de la política de protecció de dades de l'ICAB

0 de 23 respondidas
 

T