desescalar pantalles amb l'#EcoTest

Al llarg d’aquests mesos de confinament, a part de les classes virtuals, hem dedicat més temps de l’habitual a les pantalles amb les xarxes socials, jugant o mirant sèries i pel·lícules.

Ara que les coses van tornant a la normalitat, és el moment de començar a desescalar en l’oci audiovisual i, també, podem fer-ho en e-fases. El nostre cervell, el nostre cos, els nostres amics i la nostra família ens ho agrairan. Però, sobretot, nosaltres mateixos serem consumidors més ecològics si retornem les pantalles al lloc que els hi correspon.

Vols saber fins a quin punt han desescalat els dispositius digitals en les teves estones d’oci? Estàs disposat a deixar que altres activitats recuperin el seu espai? La decisió de no dependre del mòbil, no excedir-se en els videojocs o controlar el temps que passem mirant sèries és teva, però l’#EcoTest t’ajudarà a saber en quina e-fase et trobes. T’atreveixes?

El qüestionari és anònim, per tant, sigues el més sincer/a possible per a conèixer la realitat en la qual vius. Són només dotze preguntes.

Question Title

* 1. Quant temps d'oci diari inverteixes en les pantalles (xarxes socials, videojocs, sèries, etc.)? Per a fer el càlcul més aproximat, pots consultar el Temps d'ús dels teus dispositius. No oblidis afegir els altres dispositius que utilitzes i que no tenen aquesta opció, com la televisió o l'ordinador.

Question Title

* 2. Calcula la mitjana de capítols seguits diaris que has arribat a veure aquesta quarantena. (Fer el càlcul amb episodis de 45 minuts)

Question Title

* 3. Quantes sèries noves has vist senceres durant el confinament?

Question Title

* 4. Tu o la teva família us heu donat d'alta en alguna plataforma per veure sèries o pel·lícules?

Question Title

* 5. Penses o penseu donar-vos de baixa en quant tornem a la rutina habitual?

Question Title

* 6. Quantes partides, amb consoles, ordinador o mòbil, has arribat a jugar seguides en un dia al llarg d'aquesta quarantena? (Calcular la mitjana i partides de 45 minuts)

Question Title

* 7. Quantes publicacions i/o stories has publicat setmanalment al llarg d'aquesta quarantena?

Question Title

* 8. Quant temps diari has dedicat a mirar o comentar els perfils d'altres persones a Instagram o altres xarxes socials?

Question Title

* 9. T'has creat un perfil nou en alguna xarxa social o aplicació?

Question Title

* 10. Si t'has creat un perfil o t'has fet un usuari en alguna aplicació ha estat per a: (No s'inclouen els usuaris per assistir a classe, a no ser que s'utilitzin també fora de l'àmbit escolar)

Question Title

* 11. Et donaràs de baixa quan passi aquesta temporada?

Question Title

* 12. Ha acabat la quarantena, prefereixes seguir fent videoconferències encara que puguis quedar amb els teus amics personalment?

Question Title

Amb el suport de:

Amb el suport de:
0 de 12 respondidas
 

T