1. Instruccions

A continuació, hi ha un conjunt de 30 preguntes relacionades amb la teva situació personal i professional i amb l'impacte en la teva vida que han tingut totes les activitats previstes en el Pla estratègic de la MIDIT, Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip, durant el període 2010-2018.

Et demanem que llegeixis atentament els enunciats i responguis les preguntes amb les opcions que t'oferim en cada cas. El temps previst per respondre a totes les preguntes és de 15 minuts, i és important que no deixis cap pregunta sense resposta, ja que es pot invalidar el qüestionari. 

La teva  participació en aquest estudi és realment valuosa per millorar la situació actual i futura del teixit econòmic i social i, en definitiva, la qualiat de vida de totes les persones que viuen i treballen al territori de la MIDIT.  

A demés, la teva col·laboració pot tenir PREMI! Entre totes les respostes rebudes sortejarem el Llibre de cuina "La cuina de les Terres de Mestral" i una ampolla de vi blanc Placeta o Aibar!

Si ACCEPTES el compromís de respondre amb sinceritat les preguntes d'aquest qüestionari pots començar,

MOLTES GRÀCIES per la teva col·laboració!

Si vols participar en el sorteig del premi facilita'ns una adreça electrònica:

Question Title

* 1. Si vols participar en el sorteig del premi facilita'ns una adreça electrònica:

 
25% of survey complete.

T