1. Instruccions

A continuació, hi ha un conjunt de 30 preguntes relacionades amb la teva situació personal i professional i amb l'impacte en la teva vida que han tingut totes les activitats previstes en el Pla estratègic de la MIDIT, Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip, durant el període 2010-2018.

Et demanem que llegeixis atentament els enunciats i responguis les preguntes amb les opcions que t'oferim en cada cas. El temps previst per respondre a totes les preguntes és de 15 minuts, i és important que no deixis cap pregunta sense resposta, ja que es pot invalidar el qüestionari. 

La teva  participació en aquest estudi és realment valuosa per millorar la situació actual i futura del teixit econòmic i social i, en definitiva, la qualiat de vida de totes les persones que viuen i treballen al territori de la MIDIT.  

A demés, la teva col·laboració pot tenir PREMI! Entre totes les respostes rebudes sortejarem el Llibre de cuina "La cuina de les Terres de Mestral" i una ampolla de vi blanc Placeta o Aibar!

Si ACCEPTES el compromís de respondre amb sinceritat les preguntes d'aquest qüestionari pots començar,

MOLTES GRÀCIES per la teva col·laboració!

Question Title

* 1. Si vols participar en el sorteig del premi facilita'ns una adreça electrònica:

 
25% of survey complete.

T