L’Anuari 2021. Radiografies del Tercer Sector Social de Catalunya neix com a resultat de la contínua necessitat de conèixer la realitat del sector, especialment després d’un any de convivència amb la pandèmia de la COVID-19 que va impactar en 2020. L’edició de l’Anuari Especial COVID-19 va posar de manifest informació rellevant sobre quin ha estat l'impacte de la pandèmia a les entitats del sector, com per exemple, la implantació de nous models de treball, les mesures aplicades en matèria laboral, els sobrecostos que han hagut d'assumir les entitats o la pèrdua d’ingressos provocada pel tancament d’activitats, places buides no ocupades o suspensió de contractes, entre altres dades. En aquest context es considera primordial seguir treballant en l’anàlisi i l'evolució d'aquest impacte en les diferents dimensions de les organitzacions socials i poder continuar amb la tasca d'incidència política amb l’objectiu de millorar l’estat del Tercer Sector Social a Catalunya.

Per aquest motiu, enguany s’impulsa l’Anuari 2021. Radiografies del Tercer Sector Social de Catalunya. Es tracta d’una recerca que se centra en l’obtenció de diferents radiografies de l'estat actual de les entitats socials, des de diferents dimensions de les organitzacions, a partir de quatre enquestes temàtiques que es publicaran en diferents moments de l'any. Les diferents enquestes són independents entre si, i cadascuna d'elles disposarà d'un formulari específic fàcilment accessible i concís.

Ja podeu consultar els principals resultats de la primera radiografia, que ha posat el focus en l'estat de la situació econòmica de les organitzacions del sector. 

A continuació us presentem la segona radiografia de l'Anuari 2021, que té com a finalitat analitzar l'estat i evolució de l’ocupació de les entitats que componen el Tercer Sector Social de Catalunya. El qüestionari s'estructura en tres apartats:

I.     Informació de l’entitat
II.    Dades d’ocupació relatives al 2020
III.   Dades d’ocupació relatives al 2021

Aquesta radiografia va dirigida a les persones que formen part de l’àrea de gestió de persones de l’entitat. Com sempre, les dades aportades es tractaran de manera agregada i anònima.

Preguntes freqüents:

Puc saber prèviament quines són les preguntes que trobaré al formulari? 
Conèixer les preguntes amb antelació et pot ajudar a recopilar i preparar millor les respostes. Pots accedir al qüestionari en format PDF a través d'aquest enllaç.

Puc respondre el qüestionari en diferents moments i les respostes introduïdes es guarden? 
Cada cop que cliqueu ‘següent’ les dades s’emmagatzemen i resten disponibles pel proper accés des del mateix ordinador. Si es vol contestar poc a poc, es recomana que sempre es faci servir el mateix ordinador i el mateix navegador per accedir al qüestionari (preferiblement Google Chrome).  Si teniu qualsevol problema o voleu accedir des de diferents ordinadors, contacteu amb l’equip tècnic per recuperar el vostre qüestionari escrivint a anuariocupacio@observatoritercersector.org o trucant al 687 38 34 93.
Com sé que he omplert tot el qüestionari i que les dades s'han enviat correctament?
Un cop es prem el botó "fet" que apareix en la darrera pàgina del qüestionari les dades s'envien automàticament a la base de dades i ja no es pot tornar a accedir a les respostes introduïdes. A continuació us apareixerà un missatge agraint la vostra participació en la recerca. Si voleu recuperar el vostre qüestionari, o si dubteu si la resposta al qüestionari s’ha enviat de forma correcta, contacteu amb nosaltres escrivint a anuariocupacio@observatoritercersector.org o trucant al 687 38 34 93.

L’Anuari 2021. Radiografies del Tercer Sector Social de Catalunya
és una iniciativa impulsada per La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, amb el suport de la Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives de la Generalitat de Catalunya, i elaborada per l’Observatori del Tercer Sector.

Question Title

* Protecció de dades

D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre de Protecció de Dades i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD), les dades personals recollides en el present formulari seran incorporades en un fitxer sota la responsabilitat de l’Associació Observatori del Tercer Sector i de la Societat Civil. La informació que faciliteu s’utilitzarà per a finalitats de recerca. Es tractarà públicament sempre de manera agregada i, per tant, anònima, sense donar a conèixer respostes individuals.

T