Aquest any 2020, la pandèmia de la Covid-19 ens ha obligat a repensar la que hagués hagut de ser la 6a edició de l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya, una recerca anual que va néixer l’any 2014 amb la finalitat de conèixer –de forma àgil, sistemàtica i periòdica- l’estat i l’evolució de l’ocupació en el sector no lucratiu de serveis socials i d’atenció a les persones.

Davant la situació que està vivint el sector en aquesta crisi sanitària que ha esdevingut i esdevindrà crisi social i econòmica, hem optat per reorientar la iniciativa i posar tots els esforços i recursos que tenim en la recerca per poder tenir una foto de quin ha estat l’impacte d’aquesta pandèmia al Tercer Sector Social de Catalunya, posant el focus en la dimensió econòmica, laboral i organitzativa.

Per tant, aquest any 2020 l’Anuari de l’Ocupació es reconverteix en l’Anuari Especial Covid-19, una iniciativa que ens ha de permetre conèixer quin ha estat l’impacte a curt i mitjà termini, quina és la situació del sector i quines són les mesures que el Tercer Sector Social de Catalunya necessita per seguir fent front a les creixents necessitats socials del país, acompanyant i donant suport als col·lectius més vulnerables.

L’Anuari Especial Covid-19 és una iniciativa impulsada per La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, amb el suport de la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives de la Generalitat de Catalunya, i elaborada per l’Observatori del Tercer Sector.
Aquest qüestionari està estructurat en cinc apartats: I. Dades generals, II. Valoració global de l’impacte de la Covid-19, III. Afectacions en l’àmbit laboral, IV. Impacte econòmic i V. Polítiques de recuperació.

Question Title

Imatge
Sabem que la informació que us demanem requereix temps i esforç per recollir-la, i potser cal la implicació de més d’una persona de l’organització degut a que preguntem per l’àrea econòmica i laboral. El qüestionari dona l'opció de respondre en dues parts en canviar del bloc laboral al bloc econòmic per facilitar la complementació del qüestionari entre dues persones. Per tant, el qüestionari no cal que sigui omplert d'una tongada.  Podeu descarregar previament les preguntes del qüestionari a través del següent enllaç

Creiem que es tracta d’una inversió valuosa pel coneixement i millora del Tercer Sector Social de Catalunya. La informació que faciliteu en aquest qüestionari s’utilitzarà per a finalitats de recerca. Es tractarà sempre de manera agregada i, per tant, anònima, sense donar a conèixer respostes individuals.

L’equip de treball de l’Observatori del Tercer Sector estem a la vostra disposició per a qualsevol consulta al voltant d’aquest qüestionari i del projecte. Podeu contactar per correu electrònic
 anuariocupacio@observatoritercersector.org

o bé, al telèfon de suport: 687 38 34 93

 
 

Question Title

* 1. Protecció de dades

Les dades que faciliteu en aquest qüestionari formen part d'un fitxer de titularitat de l’Associació Observatori del Tercer Sector i de la Societat Civil. La informació que faciliteu s’utilitzarà per a finalitats de recerca. Es tractarà públicament sempre de manera agregada i, per tant, anònima, sense donar a conèixer respostes individuals.

T