L'Observatori del Tercer Sector organitza formacions per a entitats no lucratives

Aquests tallers estan dissenyats perquè les organitzacions puguin afrontar els reptes actuals, en un format participatiu cercant un impacte concret a l'entitat.
 
Totes les formacions es realitzaran a la ciutat de Barcelona, un cop completat el formulari d'inscripció rebreu un correu amb la localització del vostre taller i el número de compte al qual adreçar el pagament.

Question Title

* 1. Adreça electrònica

Question Title

* 2. Nom

Question Title

* 3. Cognoms

Question Title

* 4. Entitat / organització

Question Title

* 5. NIF/CIF de l'entitat

Question Title

* 6. Adreça física de l'entitat (Ex.: Ronda Universitat, 33, 08007 Barcelona)

Question Title

* 7. Participació / càrrec

Question Title

* 8. Telèfon

Question Title

* 9. Selecciona la formació a la qual vols assistir (pots selecionar més d'una formació) i indica quantes persones de la vostra entitat assitireu

  Una persona Dues persones
25 d'abril - Taller de comunicació i tractament de la informació: Com tenir cura de les relacions amb els públics de l’entitat
9 de maig - Taller de sostenibilitat econòmica: El qui, què i com de la captació de fons privats

Question Title

* 10. Tens/teniu alguna necessitat especial? En cas afirmatiu, si us plau, especifica'ns quina

Question Title

* 11. Vols rebre el butletí de l'Observatori del Tercer Sector?

* El nombre mínim d'inscripcions per garantir les activitats formatives és de 10 inscripcions, en cas contrari es podrà ajornar o anul·lar el taller. Si fos el cas, es notificaria amb un mínim de 3 dies laborables.

En nom de l'Associació Observatori del Tercer Sector i de la Societat Civil l'informem que les Dades de Caràcter Personal recollides, seràn incorporades a un Fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de mantenir-lo informat/a sobre les novetats de serveis que oferim. Les dades proporcionades es conservaràn mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals. Les Dades no se cediràn a tercers excepte en els casos en que existeixi una obligació legal. Vostè te dret a obtenir una confirmació sobre si l'Associació Observatori del Tercer Sector i de la Societat Civil està tractant les seves dades personals, per tant te dret a accedir a les seves dades personales, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries. Així sol·licitem la seva autorització para oferir-li productes y serveis relacionats amb el servei prestat.

T