Tràmit excepcional inscripció/actualització com a demandant d’ocupació (mesura Covid-19)

 
20% of survey complete.
Amb motiu de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, la Unitat d'Orientació i Ocupació de Desenvolupament Local ha habilitat un formulari en línia com a mesura excepcional per simplificar els tràmits d'inscripció i actualització a la borsa de treball a les persones en cerca de feina. Si teniu qualsevol dubte o incidència a l'hora de complimentar el formulari no dubteu en contactar amb nosaltres al correu insercio@staperpetua.cat o al telèfon: 618 595 906 (Horari de 8 a 15 h)

Un cop completat el formulari, la persona serà contactada per facilitar la informació i/o documentació necessària per finalitzar la seva inscripció amb una entrevista presencial (amb cita prèvia) o en línia, a fi i efecte de millorar les seves opcions de trobar feina a través del nostre servei. La no facilitació d'aquesta informació podrà ser considerada motiu de baixa de la Borsa de Treball.

Aquest tràmit excepcional es mantindrà obert fins als tres mesos de la retirada de l’estat d’alarma, i podrà estendre’s més enllà en funció de com evolucioni la posterior normativa i recomanacions per vetllar per la prevenció i seguretat de la ciutadania i dels i les treballadores.

La Borsa de Treball de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda és un servei que treballa per a posar en contacte les persones que cerquen feina i la demanda de les empreses, dins del marc de la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació (XALOC) de la Diputació de Barcelona

Question Title

Imatge

T