5, 6 i 7 de juliol, Poliesportiu Guillem Timoner.

Benvinguts a la Lanparty de la #F_TechWeekend; recorda que nosaltres et facilitam connexió a la xarxa, a la instal·lació elèctrica, taula, cadira, servei de seguretat i vigilància i a més a més teniu accès a la piscina municipal.
IMPORTANT: cal que poseu el vostre nick de jugador i l'equip amb que jugareu el torneig Apex. En cas de ser un grup amb diferents equips vos podeu posar un nom de grup per seure tots junts.

* Observacions:

En cas de ser menor d'edat cal revisar la normativa i documentació necessària que surt a la web http://felanitxtechweekend.com

Question Title

* 1. DADES DEL PARTICIPANT

Question Title

* 2. INSCRIPCIÓ ALS TORNEJOS:

PREMIS

Hi ha més de 1500€ en premis! Consulta a la web els premis de cada torneig.

Question Title

* 3. INSCRIPCIÓ A LA TORRADA NET WORKING ( Preu 7€ que es pagaran al moment de fer l'acreditació )

* Què inclou la torrada:

La torrada es farà a l'exterior del Poliesportiu Guillem Timoner on s'instal·laran unes torradores. Cada participant tendrà un plat amb: 1 hamburguesa, 2 tallades de llom i 1 de panxeta a més de postres. Les begudes no estan incloses.
En el cas de l'opció vegana es donaran dues hamburgueses de carabassó i quinoa, més postres. Les begudes no estan incloses.
WELCOME PACK

En cas de realitzar la inscripció i pagament abans del 31 de maig tendreu un WELCOME PACK que inclou: camiseta de l'esdeveniment i regalets de benvinguda.

Question Title

* 4. EL PERÍODE D'INSCRIPCIÓ AMB WELCOME PACK HA FINALITZAT
Camiseta inclosa dins el Welcome Pack ( seleccionau la vostra talla ):

Question Title

* 5. * AVÍS IMPORTANT:

Perquè es faci efectiva la inscripció a l'esdeveniment és necessari formalitzar l'ingrés DE 35€ al número de compte següent: ES98 0182 5747 45 0000008982, i fer arribar a l'Àrea de Joventut el comprovant de l'ingrés. (Es pot enviar per mail, whatsapp o dur-ho personalment). Al concepte de l'ingrés feis constar el nom i llinatges del participant. La plaça es reservarà a partir del moment d'haver enviat el comprovant de l'ingrés.

ÀREA DE JOVENTUT
Passeig Ramon Llull, 19 - 07200 Felanitx
Telèfons 971 584031 / 630 748762 ( Whatsapp i Telegram )
joventut.ajfelanitx@gmail.com.

T