Screen Reader Mode Icon

Benvolguts/des,

Des del Grup de Treball d'Ocupació de l'Acord de Ciutat per a l'Estratègia de l'Economia Social i Solidària a Barcelona 2030 s'està treballant en un procés de diagnosi per a valorar l'interès i la viabilitat de la creació d'una plataforma unificada com a porta d’entrada a l’ocupació en l’ESS.  

Així doncs, si sou una organització o entitat de l'ESS, ens agradaria poder conèixer les vostres necessitats i les eines que feu servir per a la captació i selecció de talent, així com recollir el vostre interès en una plataforma d'ocupació holística de l'ESS i quines prestacions voldríeu que tingues per a que us sigui d'utilitat. 

L’objectiu del projecte és desenvolupar una plataforma d’ocupació unitària com a eina de transformació social per contribuir a la formalització, millora i estandardització dels processos de selecció i captació de talent a l’ESS. A més, aquesta plataforma podrà aglutinar a les persones interessades en treballar a l’ESS, així com aconseguir arribar a un públic professional més ampli per a fer créixer el talent del sector.

T