DIF-IMP-017

Question Title

* 1. Nom complet i sigles de la Institució a qui pertany el grup de recerca:

Question Title

* 2. Nom del grup de recerca:

Question Title

* 3. Nom del responsable del grup:

Question Title

* 4. Nom de la persona de contacte:

Question Title

* 5. Dades de contacte:

Question Title

* 6. Dades de la institució

Question Title

* 7. Adjunta el logotip de la institució en format vectorial

Solo tipos de archivo PDF, DOC, DOCX, PNG, JPG, JPEG, GIF.
Elegir archivo
INFORMACIÓ PER A L'ESTAND:

Question Title

* 8. Descripció detallada de l'activitat experimental que realitzaran els visitants:

Question Title

* 9. Descripció dels objectes, aparells o interactius que es portaran a l'estand:

Question Title

* 10. Proposta de la pregunta (enigma) que es formularà als visitants per incitar-los a visitar el vostre estand. Cal que sigui atractiva, que desperti a curiositat. Serà el ganxo!

REQUERIMENTS TÈCNICS NECESSARIS

Question Title

* 11. Electricitat (nº d'endolls simples que necessitareu, incloent els ordinadors)

Question Title

* 12. Explica'ns la utilitat de cada endoll (ex. ordinador, pantalla, microscopi…). Especificar la potència en cas que sigui especial a l'estandard.

Question Title

* 13. L'estand incorpora dues cadires i una taula mostrador.

Necessitareu alguna cosa extra de mobiliari? (indica també les unitats)

Question Title

* 14. Requerireu del lloguer d'un ordinador?

Question Title

* 15. Requerireu d'internet?

Question Title

* 16. La institució dóna el seu consentiment al Parc Científic de Barcelona a que utilitzi la informació que aquí s'expressa, així com el nom del grup de recerca i de la institució i el seu logotip per a fer publicitat de la Fira a la web, xarxes socials, així com als materials impressos on consten els grups que participen.

La resta de dades que consten en aquest formulari seàn tractades com seran tractades de conformitat ambo el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE)2016/679 de 27 d´abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilitat la següents informació del tractament: la fi del tractament és la gestió de la inscripció i desenvolupament de les activitats. La base de legitimació és el consentiment inequívoc del l´interessat. Les dades es conservaran fins que hi hagi un interés mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades. Les seves dades podran ser comunicades a quantes entitats i organitzacions siguin necessàries per a la correcta tramitació de la inscripció. A excepció d´això, i llevat obligació legal, no es comunicaran les dades a tercers. Si desitgeu podeu exercitar el dret de retirar el vostre consentiment, el dret d´accès, rectificació i supressió, portabilitat de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Per exercir qualsevol d´aquests drets pot dirigir-se per escrit o mail, al C/ Baldiri i Reixac, 4-8, 08028 Barcelona. Email: info@pcb.ub.cat.

T